Als native speaker Engels (UK) heb ik een vloeiende en duidelijke benadering van de Engelse taal. Een tweetalige opvoeding geeft het extra voordeel dat ik zeer goed Nederlands spreek.

Sinds 2009 werk ik als zelfstandig ondernemer in de kunst-, cultuur- en communicatiesector. Tijdens deze laatste jaren heb ik vertalingen van Nederlands naar Engels verzorgd voor diverse bedrijfstakken, uiteenlopend van kunst tot farmaceutica. Momenteel werk ik als ‘in-house’ vertaler voor Hotels.nl. Hierbij zorg ik er in het bijzonder voor dat teksten soepel lezen en toegankelijk zijn.

Mijn professionele achtergrond ligt voornamelijk in de kunst, maar ik heb ook eerder gewerkt als ‘Client Account Manager’ bij een Londense uitgever van wenskaarten in het hoge segment. Naast het schrijven van innovatieve verkoopbrieven, was ik bij The Almanac Gallery veel bezig met het redigeren van teksten voor catalogi, promotiemateriaal en wenskaarten.

Enthousiasme, punctualiteit en efficiëntie gaan bij mij samen met een natuurlijk gevoel voor zowel de Nederlandse als de Engelse taal. Deze kwaliteiten stellen mij in staat u een genuanceerde, degelijke en vlotte vertaaldienst te bieden.

tel: +31(0)6 42 628 103

info@jennywilsontranslations.com

<<

portret

link naar Linkedin